AUTO BELETTERING ALS AUTO RECLAME

In effectieve werking staat de bedrijfswagen op de 2e plaats als reclamemiddel, direct na primetime TV reclame. Voor het midden - en kleinbedrijf dus de beste methode gezien de financiële haalbaarheid. Tevens bereikt u precies uw (potentiële) klanten, in uw werkgebied, anders stond u daar niet.

Auto belettering auto reclame autobelettering reklame auto autoreclame Deventer Overijssel NL

Als drager voor de corporate identity is uw vervoermiddel ook uitermate geschikt. Het is immers een reclamedrager die weliswaar ongevraagd 'binnen' komt, maar inmiddels geaccepteerd is. Zelfs verzekeraars, banken, accountants en de advocatuur gebruiken inmiddels deze reclamedrager.

De herhalingsgraad van reclame op een bedrijfswagen is groot, gezien uw rijpatroon.

Na samenspraak met u en aanlevering van uw (digitale) bestanden wordt er een ontwerp vervaardigd, op schaal en in kleur. Hiervoor beschikken wij over een up-to-date digitale databank van vrijwel alle voertuigen op minstens 4 wielen. Dus...'What you see, is what you get'. Hoe produceren wij uw autobelettering?Wat kost auto autoreclame?
Autoreclame is de voordeligste manier om uw reclameboodschap uit te dragen. Het begint bij € 150, --, en het bedrag is afhankelijk van de hoeveelheid en soort beplakking.
Een belettering zoals de wagen van Tirol kost ongeveer € 800, -- en gaat minstens 5 jaar mee. De prijs van 1 tot 3 krantenadvertenties dus!
Prijzen naar huidig prijsniveau, exclusief BTW.
Business to business.

Het gewenste ontwerp valt zo tevens uit te drukken in meters kwaliteitsfolie, fullcolour, lak of speciale folies. Zo valt er een accurate offerte te maken. Na goedkeuring uwerzijds spreken wij een datum af om de wagen in onze vestiging of bij uw dealer te voorzien van de gewenste uiting. Zo ontstaat een kwaliteitsproduct met 1 jaar volledige en 5 jaar garantie op de materialen en een transparante prijsstelling.
Voorbeeld van een van de honderden voertuigen uit onze databank.

Wilt u een auto belettering of meer informatie?
Bel dan naar 06 41106461.

 

Copyright ©2007-#DATEYEAR# Reklamestudio Artpollo. Alle rechten voorbehouden. Alle gegevens onder voorbehoud van typefouten.
Zie ook de Algemene Voorwaarden.