Zoekmachine Marketing

Om een website commercieel te laten slagen heeft het 3 dingen nodig … bezoek, bezoek en nog meer bezoek! Het maakt niet uit wat u verkoopt – het is een ‘MUST’ om doelgericht bezoek aan te trekken om inkomsten uit uw website te kunnen genereren. De vraag is… hoe wordt dit bezoek aangetrokken? Door te adverteren? Mogelijk, maar de promotiekosten zijn relatief erg hoog. Erger nog, vaak betekent het dat u veel euro’s investeert met het risico van een laag rendement. 

Zoekmachines hebben, d.m.v. zoekmachine optimalisatie en betaalde advertentie campagnes, bewezen doelgericht bezoek aan te trekken, voor een fractie van de kosten die u maakt voor het plaatsen van een advertentie.

Dagelijks gebruiken miljoenen mensen in Nederland de grote zoekmachines als Google, Ilse en MSN om uw producten en/of diensten te vinden. Heeft uw website een hoge positionering in de zoekresultaten van deze zoekmachines, dan zullen deze mensen uw website bezoeken. En beter nog, uw product of service aanschaffen of gebruiken. 

Neem contact met ons op voor meer informatie over Zoekmachine Marketing en Zoekmachine Optimalisatie of raadpleeg onze zoekmachine marketing website.


NAAR DE ZOEKMACHINE MARKETING WEBSITE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2007-#DATEYEAR# Reklamestudio Artpollo. Alle rechten voorbehouden. Alle gegevens onder voorbehoud van typefouten.
Zie ook de Algemene Voorwaarden.